30 Bananas a Day!

vinparkhn
  • hanoi
  • Vietnam
Share on Facebook
Share
  • Blog Posts
  • Discussions
  • Events
  • Groups
  • Featured Photos
  • Photo Albums
  • Videos
 

vinparkhn's Page

Latest Activity

vinparkhn is now a member of 30 Bananas a Day!
Sep 4

Profile Information

Our community would be delighted to know you better. Please tell us more about yourself and what brought you to 30BaD. Detailed responses will only be accepted (feel free to reapply with more detail if at first not approved as a member). We suggest you pick a name other than your own if you want to maintain anonymity.
my best friend
What is your gender? PLEASE NOTE: To enhance the community experience, profile pics of yourself are *REQUIRED* to gain membership. Membership will be declined otherwise.
male
Please tell us about your dietary inclinations:
I really want to be HCRV and just need some guidance
Are you Connected?
yes married
My favourite books/movies/authors/pastimes are....
my favourite movies is game of throne
We recommend you purchase Freelee's ebook "Go fruit Yourself!". It is a must-read for newbies to the high carb raw vegan lifestyle.
http://www.30bananasaday.com/freeleesebook
Durianrider & Freelee started this site to bring together high carb, raw vegan and vegan lifestylists' across the Globe! 30bad is a high standard and high performance team! We're here to help you make our team! Let us know what high fruit assistance do you need?
what kind of fruit helps to lose weight
30bad is a fruit-focused vegan internet community which promotes a high carb fruit based vegan lifestyle free of any animal products. Our forum does not tolerate encouragement of anything contrary to this. Nor do we allow endorsement of non-vegan items or practises which involve the imprisonment, exploitation, abuse or murder of sentient beings. We also require our members to post with proper netiquette. Therefore, please indicate your intention:
I will comply because I like totally agree with all this

Tham quan ngay dự án Vincity ocean park

Những ưu điểm mà khu The Park tại Vincity Ocean Park Gia Lâm mang lại cho cư dân

Khu The Park tại bất động sản gia lâm được các chuyên gia đánh giá là khu đẹp nhất trong toàn bộ các khu của Chung cư Vingroup tại Hà Nội. Với những ưu điểm tuyệt vời mà The Park ( phân khu được quy hoạch đẹp như là một công viên đúng như tên gọi của nó ) mang đến cho khách hàng, thì đây được dự đoán sẽ là nơi được cư dân yêu thích nhất trong tương lai.

Ưu điểm của khu The Park – một trong các phân khu nổi bật ở Vincity ocean park

+ Hoàn toàn yên tĩnh do cách xa khu vực đường lớn: Khu The Park nằm ngay trung tâm của dự án nên đảm bảo cách xa đường lớn, cư dân tại đây sẽ có một cuộc sống yên bình, không bị ảnh hưởng bởi tiếng ồn. Khác xa hoàn toàn so với những tòa chung cư thông thường khác, mặc dù ở trên tầng cao nhất thì cuộc sống, giấc ngủ của cư dân vẫn sẽ bị ảnh hưởng bởi những tiếng còi xe không ngớt.

+ Khu đô thị vincity Gia Lâm có tầm nhìn đẹp. Bạn có thể phóng tầm nhìn của mình để chiêm ngưỡng toàn cảnh của dự án cũng như phần trung tâm, mơi có bãi cát nhân tạo được đánh giá hoàn mỹ nhất nằm ngay sát hồ. Hơn thế nữa, theo phong thủy thì đây chính và nơi có vị trí đẹp, mang lại vận khí tốt nhất cho gia chủ.

+ Khu The Park cũng dành cho các đối tượng muốn đầu tư mua căn hộ và cho thuê lại. Bởi nằm ngay hệ thống trường học Vinschool nên nhu cầu nhà ở của giáo viên, học sinh nơi đây là rất lớn. Đây sẽ là nguồn khách hàng tiềm năng của các nhà đầu tư khi mua căn hộ để cho thuê lại. Cũng một phần nữa là do không có quá nhiều dự án căn hộ được xây dựng tại khu vực quanh dự án, do đó có 1 lượng nhu cầu cần mua chung cư rất lớn đã tích lũy từ nhiều năm về trước, nên tốc độ mua nhà tại dự án này được dự báo là sẽ rất nhanh chóng, khẩn trương.

+ Khu The Park là nơi triển khai xây dựng tòa tháp văn phòng 44 tầng. Ngay sau khi bàn giao, sẽ có hàng ngàn doanh nghiệp tập chung làm việc tại đây. Dự kiến rằng với số lượng vài nghìn căn hộ văn phòng thì số lượng nhân viên văn phòng làm việc cho các công ty tại đây sẽ rất nhiều.

+ Chung cư Vincity ocean park là nơi có trục đường giao thông huyết mạch của khu đô thị chạy qua rộng tới 52m. Đây chính là con đường để kết nối với các khu vực khác trong toàn thể khu đô thị. Với con đường nội bộ lớn như thế này thì 5 chiếc ô tô 45 chỗ vẫn có thể tránh nhau thoải mái.

+ Khu The Park có các tòa nhà với View rộng nên không bị hạn chế về tầm nhìn. Bởi vậy, không một căn nhà nào mang đến bức bối cho người sử dụng khi không phóng được tầm nhìn đến những nơi quang cảnh đẹp nhất. Chính nhờ sự thoáng đãng này mà cư dân khi sống tại đây sẽ cảm thấy hài lòng hơn

+ Là nơi được bao phủ nhiều cây xanh với hệ thống công viên cây xanh thoáng mát. Vincity Ocean Park Gia Lâm được biết đến là khu đô thị xanh giữa lòng Hà Nội cũng bởi yếu tố này.

Trên đây là những ưu điểm hoàn hảo khiến cho khách hàng yêu thích mà mong muốn sở hữu cho mình căn hộ tại địa phận Gia Lâm nói chung và Khu The Park nói riêng. Để biết thêm chi tiết cũng như đặt mua căn hộ tại dự án này, mời các bạn liên hệ trực tiếp với chúng tôi để được tư vấn nhanh chóng và chính xác nhất.

Xem thêm bài viết: Vincity Ocean Park https://vincity.info.vn/vincity-ocean-park-gia-lam/

Comment Wall

You need to be a member of 30 Bananas a Day! to add comments!

Join 30 Bananas a Day!

  • No comments yet!
 
 
 

About

TheBananaGirl created this Ning Network.

30BaD Search

Latest Activity

Ben Trovato posted a video

A&W Beyond Burger Canada - SOLD OUT

A&W Beyond Burger Canada - SOLD OUT after Launching! The Vegan beyond meat Burger, A&W Veggie Burger was so popular across nearly 1,000 locations in Canada, ...
yesterday
pradtf replied to pradtf's discussion great site with nutritional research information
Sunday
Profile IconLisa Wayne and Sky yang joined 30 Bananas a Day!
Sunday
Pasteldreamrosefruitgirl posted discussions
Sep 13
Plant Based Senior posted a video

What I Had For Dinner Last Night in the Vegan Van...

I was having a busy day and ran out of time to spend my usual 60-90 minutes cooking, cleaning and eating in the Vegan Van. This is what I had on hand which t...
Sep 13
Kate posted a status
"So how do people connect here? Did anyone just dive & start eating 30 bananas a day? How did it feel? Positives vs negatives, if any?"
Sep 13
Alabaster is now a member of 30 Bananas a Day!
Sep 12
Doine Rechard is now a member of 30 Bananas a Day!
Sep 10
pradtf replied to pradtf's discussion great site with nutritional research information
Sep 10
OrganicMark and Houdini Steve Owens are now friends
Sep 10
OrganicMark posted a status
"Stunning New Briefings: Spy Satellites Down, Deep State Arrests Finally Imminent? #peace #truth #love #light #now http://bit.ly/2wXS60N"
Sep 10
dainis w michel replied to dainis w michel's discussion Can You Help Me Buy An Ethical Belt?
Sep 7
dainis w michel posted a status
"figured i'd stop by, how is everyone?"
Sep 7
OrganicMark posted a status
"Goldman's Bear Market Indicator Shows Crash Dead Ahead, Asks "Should We Be Worried?" #peace #truth #love #light #now http://bit.ly/2wVfADN"
Sep 7
Profile IconKate and vinparkhn joined 30 Bananas a Day!
Sep 5
Houdini Steve Owens posted photos
Sep 5

© 2018   Created by TheBananaGirl.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service